Kjære blogglesere og bloggere:

Miley er en liten vakker jente på 1 ½ år som nettopp mistet sin kjære pappa av kreft.

Reidun Beate og Magnus møttes for mange år siden, og giftet seg sent våren 2009. Nyforelskede som de var opplevde Reidun Beate flere spontanaborter. Det ble noen tøffe tider for paret.

I Juli 2011 fikk de lille Miley, som uvitende skulle miste pappaen sin etter kort tid. Pappaen Magnus fikk nemlig vite av legene at han hadde kreftsvulst uken etter at lille Miley ble født. Han hadde en uhelbredelig kreftdiagnose.

Magnus ble selvsagt uføretrygdet, da han slet med den alvorlige kreftdiagnosen. Som krevde sterke medisiner hver eneste dag. Reidun Beate måtte ta hovedansvaret for lille Miley, samtidig som hun måtte slite med sorgen av at mannen hadde kreft. Det sier seg selv at en kreftdiagnose går hardt økonomisk utover en småbarnsfamilie i etableringsfasen.

image

Det har vært ett vanskelig år for den lille familien og vanskeligere skulle det bli da Magnus sovnet inn den 23. januar 2013 bare 28 år gammel.

Når man er så ung, og i etableringsfasen har man ikke mye penger på bok. At man bare 24 år gammel, skulle bli enke og alenemor for en liten jente, er en skjebne man ikke forventer at en så ung familie skulle få.

For å sikre Miley sin fremtid, trenger Reidun Beate og Miley økonomisk støtte. Pengene skal gå til nedbetaling av gjeld. Det som eventuelt skulle være til overs, skal gå direkte til Miley for å sikre henne gode oppvekstvilkår.

Hjelp oss å spre budskapet, lik Facebooksiden: http://www.facebook.com/InnsamlingsaksjonTilMileysFremtid

Artikkel om familien: http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/–Vi-hadde-hele-livet-foran-oss-7030976.html

Bloggen til Reidun Beate: http://reidunbeate.com/

Alle bidrag mottas med stor takk!

20130130-235252.jpg

Kontonummeret er: 4270.15.39766

Merk bidraget med «Mileys fremtid»

Pengene går uavkortet til formålet.